Komodo National Park

Waarom je Komodo National Park moet bezoeken

Komodo National Park is werkelijk een fenomenale plek op aarde. De Komodo-eilanden zijn een van de beste schatten die Indonesië te bieden heeft. Met de opening van de luchthaven in 2015 kreeg het toerisme een enorme duw. Ontdek het nationale park tijdens een meerdaagse boottocht op de Komodo-eilanden met de volgende dingen om te doen in Komodo, Flores.

Bewonder Komodo-draken

Houd je camera bij de hand om er een foto van te maken om je avontuur in Komodo National Park te voltooien. Het zou immers een gemiste kans zijn om deze enorme hagedissen niet te zien als je het park bezoekt. Dus, verken Rinca Island en spot veilig de Komodovaranen. Wees geamuseerd met de beweging van zijn lichaam tijdens het lopen, met zijn staart zo lang als zijn lichaam. Vergeet niet om samen met park personeel een rondleiding over het eiland te maken om je te begeleiden. Wees voorzichtig met het avontuur, aangezien er enkele gevallen van aanvallen op mensen zijn gemeld.

Komodo National Park

Zwem en snorkel op het roze strand

Komodo Island heeft dit prachtige strand dat je niet mag missen. De roze kleur komt van een mix van wit zand en rode koraal fragmenten. Leun achterover en laat het zachte zand je strelen onder de zon. Dit ongewone strand is ook een van de beste plekken om te snorkelen in Komodo National Park, dus zorg ervoor dat je je snorkeluitrusting meeneemt. Geniet van snorkelen in het ondiepe rif vlak voor het strand.

Ga duiken in Komodo National Park

Het park herbergt een rijke mariene omgeving. Ga onder water en bekijk de kleurrijke koraalriffen en zeegrasvelden die meer dan duizend soorten vissen herbergen. Het park is ook de thuisbasis van doejongs, manta roggen, haaien, walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden. Het is niet verwonderlijk dat Komodo wordt beschouwd als een van de beste duikplekken ter wereld.

Boek snel je vakantie om van het Komodo National Park te kunnen genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *