Amslod E-bike

De E-bike. Wie kent ze niet. Er zijn heel veel merken va E-bikes maar bij Amslod kan je veel mooie aanbiedingen krijgen. Ook is er voldoende begeleiding bij de aankoop van je E-bike maar ook de service na de aankoop van de fiets is erg goed. Alle reden om dus bij Amslod naar een E-bike te gaan kijken. 

De E-bike

De beste koop E-bike kan je dus zeker wel bij Amslod doen, ze zijn ook nog eens snelgroeiend.  Je kunt er terecht voor de E-bike met een midden- als voorwielmotor. Wanneer je een fiets bij Amslod haalt wordt hij geleverd direct vanaf de fabrikant. Daardoor heb je ook een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. De fietsen zijn allen uitgerust met de nieuwste technieken. Zo hebben de fietsen ook een lcd-kleurendisplay, veilige fietsverlichting en een innovatief e-bike systeem. Ook is de actieradius van de Amslod fietsen het grootst in Nederland. 

Amslod

Wanneer je een Amslod e-bike neemt heb je geen lange wachttijden. Ze worden meteen uit voorraad geleverd. Dit omdat ze geleverd worden direct van de Fabrikant. Wanneer je een Amslod e-bike bij een dealer haalt ben je ook nog eens wat duurder uit. Ook is het mogelijk om voordat je de aankoop doet, een proefrit maken op de gewenste e-bike wat gewoon bij je thuis kan. Wanneer je een e-bike haalt zou het erg leuk zijn als er een review komt. Op die manier kan er gewerkt worden aan verbeteringen. De Amslod Hilston Review is een dergelijk voorbeeld. Daar halen ze hun verbetering uit. Ook heb je bij Amslod een landelijke garantie. Je hebt een premium aan huis garantie, een garantieteam die mobiel is en de garantie is direct aan huis. 

Klanten Reviews

Bij Amslod kunnen ze het heel erg waarderen wanneer er een review van de aankoop en de ervaringen van de service krijgen. Juist de Klanten reviews van Amslod zorgen er voor dat er steeds meer gewerkt wordt aan verbetering naar de klant. En of dit nu een negatieve of positieve review is, dat maakt dus niets uit. Doordat ze bij Amslod altijd zoeken naar de beste oplossing samen met de klant zijn de reviews ook erg belangrijk. Jij wilt toch zeker ook met een hele grote glimlach rond rijden op je geweldige E-bike? Daar werkt Amslod dus erg graag aan mee. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *