3x de beste Adidas hardloopschoenen van dit moment

Luisteren naar atleten en producten maken die tegemoetkomen aan hun behoeften, dat is wat het populaire sportmerk Adidas al sinds de oprichting  doet. Het is de kracht achter het merk dat in 1924 werd opgericht door Adi Dassler. Dat de hardloopschoenen van Adidas goed zijn blijkt wel; vier ja na de oprichting werd er al Olympisch goud gewonnen door Lina Radke met de hardloopschoenen van Adidas aan haar voeten. Inmiddels zijn de hardloopschoenen van Adidas niet meer weg te denken uit de sportwereld, en daarom hebben we de beste 3 van dit moment voor je op een rij gezet.

De Adidas Ultraboost 19

De iconische Adidas Ultraboost heeft veel weg van streetwear waardoor je waarschijnlijk denk dat de schoen niet geschikt is voor hardlopen, maar niets is minder maar. De prestatietechnologie achter dit fashion forward model is hoog. De nieuwste versie, de Ultraboost 19, heeft een herontworpen midfoot wrap van flexibel mesh zodat je je voet nog soepeler kan bewegen. In de tussenzool zit nog meer Boost-schuim, wat de Ultraboost 19 een optimaal dempingsvermogen geeft. Ook de bovenkant is aangepast ten aanzien van vorige Ultraboost modellen. Speciale vezels bij de voorvoet geven een veilig maar niet benauw gevoel terwijl de nieuwe hielvorm zorgt voor comfortabele ondersteuning.

De Adidas Solar Glide

De Solar Glide hardloopschoen is ontworpen om lange afstanden te rennen en wordt ondersteund door innovatieve technologieën om de voeten niet teveel te belasten. De verende Boost tussenzool en de rubbers van de buitenzool geven een loper optimale demping en tractie. De Solar Glide is ook voorzien van een Solar Propulsion Rail voor een ondersteunende functie van de voet. Dat laatste geeft je een steuntje in de rug op het moment dat je moe begint te worden.

De Adidas Terrex Agravic XT GTX

De high-performance trail hardloopschoen van Adidas is vernieuwd met de Adidas Terrec Agravic XT GTX als resultaat. De Continentale rubberen buitenzool is over de hele lengte voorzien van stevige noppen voor een superieure tractie, op vrijwel iedere (natte) ondergrond. De dunne Boost tussenzool geeft daarnaast een goed grondgevoel terwijl hij je ook de nodige energie teruggave biedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *