Waaraan dient een fijn fitness shirt te voldoen?

Als je gaat fitnessen dan is het laatste waar je last van wilt hebben je kleding. Het is daarom enorm belangrijk dat je bijvoorbeeld een fijn T-Shirt draagt. Maar waar moet je op letten als je een T-shirt gaat kopen voor jouw fitnessactiviteiten?

Kies voor veel katoen!

Een T-shirt van katoen neemt makkelijk vocht op, dat is natuurlijk fijn als je enorm aan het zweten bent tijdens jouw fitness training. Soms zit er een gedeelte elastan in je shirt zodat het iets meer in model blijft, maar kies nooit voor een synthetisch shirt! Je gaat er extra in zweten en je krijgt de zweetlucht nog moeilijk uit je T-shirt gewassen…

Zorg voor voldoende ruimte maar ook weer niet teveel!

Tijdens het fitnessen moet je t-shirt natuurlijk niet te strak zitten, je moet wel lekker kunnen bewegen! Maar als je shirt te los zit is dat ook niet prettig, je blijft eenvoudig ergens achter hangen of de overtollige stof zit in de weg. Wel is het fijn als het shirt wat extra oksel ruimte heeft.

Wat extra lengte is wel prettig!

Soms draag je een sport shirt in je broek, andere dragen deze liever over de broek heen. Hoe je jouw sportshirt ook draagt wat extra lengte aan de onderzijde is wel prettig. Zo schiet deze niet uit je broek tijdens het bewegen en zie je ook niet steeds je blote buik als je jouw armen omhoog doet.

Koop jouw sport T-shirt bij ShirtsofCotton en kies een keer voor een Grijs T-shirt!

Veelvuldig wordt nog steeds de kleur wit gekozen als het om een T-shirt gaat, maar waarom zou je niet in een mooi grijs T-shirt kunnen fitnessen? Een grijs T-shirt is minder besmettelijk en staat vaak nog mooi ook! Welke kleur T-shirt je ook kiest om in te fitnessen, je kunt ze vinden bij ShirtsofCotton. Alle T-shirts in deze webshop zijn van zeer goede kwaliteit, perfect om in te fitnessen en nog betaalbaar ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *