Rugpijn. Waar kunt u terecht in Den Haag?

Zenuwpijnen kunnen onverdraaglijke klachten opleveren. Ze ontstaan vaak na een langdurige verkeerde zithouding bijvoorbeeld. Zelfs na jaren kunnen deze klachten zich tot volle hevigheid ontwikkelen, want intensieve zenuwpijnen (zoals beknelling van een zenuw) ontstaan meestal niet van het ene op het andere moment. Vaak voelt u de klacht al geruime tijd van tevoren aankomen. Wat het betekent om daadwerkelijk een acute zenuwbeknelling te ondergaan weten velen gelukkig niet.

Hevige pijnklachten

Op het moment dat u pijnklachten ervaart die weken aanhouden, is de tijd daar om een fysiotherapeut te bezoeken. Toch negeren vele mensen deze klachten, in de veronderstelling ‘dat het vanzelf wel overgaat’, wat natuurlijk ook gewoon voorkomt. Maar toch zou u er in dat geval al verstandig aan doen om juist in dat stadium een fysiotherapeut te bezoeken.

Wanneer u zich in de situatie bevindt dat u nauwelijks nog kunt lopen (of slapen, want patiënten houden het ook in bed nauwelijks uit en kunnen meestal niet op hun zijkant slapen), maak dan direct een afspraak met een fysiotherapeut. Op het hevigste moment van de pijn zal een fysiotherapeut overigens weinig voor u kunnen betekenen; de allerergste pijn zal eerst weggetrokken moeten zijn voordat een therapeut u fysiek zal behandelen.

Erkende fysiotherapiepraktijken te Den Haag

De onderstaande fysiotherapiepraktijken zijn erkend en aangesloten bij iedere verzekeraar:

U kunt direct via de website, of telefonisch een afspraak maken. Bel in het laatste geval het volgende telefoonnummer: 085 – 301 15 05 – B&B Healthcare

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *