Les Mills zet record met grootste Bodypump workout ter wereld

Zaterdag 14 januari wil groepsles ontwikkelaar Les Mills een record neerzetten met de grootste BODYPUMP (barbell) workout ter wereld. Miljoenen sporters over de hele wereld kunnen op deze dag bij duizenden fitnessclubs gratis deelnemen aan een speciale BODYPUMP workout. 

In Nederland zal de workout gelijktijdig plaatsvinden in ruim 300 fitnessclubs. Judith van den Broek, Communicatie Medewerker bij Les Mills: “Door het grote aantal deelnemende fitnessclubs en de gratis deelname verwachten we dat duizenden Nederlanders gaan bijdragen aan de recordpoging.”

BODYPUMP bestaat 25 jaar
De reden van deze grootste BODYPUMP workout ter wereld is dat het programma 25 jaar bestaat en is uitgegroeid tot de populairste groepsles ter wereld. Phillip Mills (CEO Les Mills International): “Veel mensen hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om deze happening te organiseren en daar zijn we heel trots op!”

Over BODYPUMP 
BODYPUMP van Les Mills is een groepsles op muziek waarbij alle belangrijke spieren aangepakt worden met behulp van gewichten en een halter (barbell). De nadruk bij BODYPUMP ligt op krachttraining, maar niet met het doel om eruit te zien als een bodybuilder. Phillip Mills: “BODYPUMP heeft er een kwart eeuw geleden voor gezorgd dat vrouwen krachttraining leuk zijn gaan vinden en mannen aan groepslessen zijn gaan deelnemen.”

Wekelijks doen miljoenen mensen in meer dan 15.000 fitnessclubs over de wereld aan BODYPUMP. In Nederland en Vlaanderen hebben bijna 1000 fitnessclubs BODYPUMP op het lesrooster staan en dit aantal groeit nog steeds.

Meedoen
Wie aan de workout wil meedoen, kan zich inschrijven bij een van de deelnemende fitnessclubs. Een overzicht van de deelnemende fitnessclubs is te vinden op www.bodypump100.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *